Denna sommar

Det är en naken man som går omkring byn denna sommar. Han dyker upp. Folk har sett honom i affärer dricka mjölk ur kartongen. Några hävdar att en naken man gick upp till dem i parken hållande sina kulor över kuken och hävdat att det var Musse Pigg. Någon såg honom läsa en tidning på bussen. Det har rapporterats att en naken man sprang mitt i trafiken viftande med sina armar som en fågel skrikande hororna kommer hororna kommer hororna kommer. Det är en naken man som går omkring i byn denna sommar. Massor med folk har sett honom. Men när de tittar en andra gång är han borta.

 

Det är en pojke som går omkring byn denna sommar. Med en snusklubba i mun. Denna pojke med solbrillor, den svullna kinden från klubban, shortsen och sin fars tweedkavaj. Han går fram till folk och säger något som ”Denna tid imorgon är du en anka.” Denna pojke med klubban och de gula flip floppsen med rosa blommor, han går fram till någon och säger ”Denna tid imorgon är du en ekorre.” Denna unge går upp till någon och säger ”Denna tid imorgon är du en fiskmås.” Folk har sett en ung grabb gå längs stranden skrikande ”Denna tid imorgon är ni alla lejon.” Sen tvekar han, vänder sig om och skriker ”Vegetariska lejon.”

 

Någonstans i byn denna sommar är den en man som går omkring och tar kraftiga andetag. Folk har sett någon gå nedför gatan hålla en klocka och ta djupa andetag. Han stannar utanför en liten livsmedelsbutik. Fyller lungorna och snäpper en knapp på sin klocka och kommer ut från butiken. Hans fickor nu fulla med cigaretter och kondomer. Han andas ut och går iväg. Det har rapporterats om konstiga saker som händer omkring denna man. Han andas in. Knäpper sin klocka och saker flyttas. Han andades in. Knäppte sin klocka och någon gick in i en tegelvägg och bröt näsan. Ännu ett knäpp och ett färskt andetag och någon blev av med sin plånbok. Det kom ett knäpp och ett visslande och en tjej avslöjades med sina pattar i solskenet.

 

Det är folk som går omkring byn denna sommar. Och saker händer. Men å andra sidan – saker händer alltid.


RSS 2.0